مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 19 اردیبهشت 1403 ساعت 23:052024-05-08سياسي

ایران اسلامی به الگویی برای آزادیخواهان جهان تبدیل شده است


امروز ایران اسلامی از یک کشور دست چندم در دوران قبل از انقلاب، به الگویی برای آزادیخواهان جهان تبدیل شده است.

- ایسنا/کرمانشاه استاندار کرمانشاه گفت: امروز ایران اسلامی از یک کشور دست چندم در دوران قبل از انقلاب، به الگویی برای آزادیخواهان جهان تبدیل شده است.

محمدطیب صحرایی، امشب(19 اردیبهشت) در یادواره شهدای بازی دراز که در بقعه احمدبن اسحق شهرستان سرپل ذهاب برگزار شد، با بیان اینکه شهدا هیچ نیازی به برگزاری مراسم یادواره و بزرگداشت از سوی ما ندارند، اظهار کرد: این ما هستیم که به خاطر نیاز جامعه به روح ایثار و شهادت نیاز به برگزاری مراسم یادبود و بزرگداشت برای شهدا داریم تا زندگی خود را بر مبنای آرمان های شهدا به روز رسانی کنیم.

صحرایی با اشاره به جانفشانی امثال شهید وزوایی، شهید ادبیان، شهید شیرودی و دیگر شهدا در عملیات های دوران دفاع مقدس، گفت: شهدا در حالی در دوران دفاع مقدس برای دفاع از این آب و خاک و دفاع از کرامت مسلمین از جان مایه گذاشتند که کسی در آن زمان به ما سیم خاردار هم برای دفاع از خودمان نمی فروخت.

صحرایی در ادامه با بیان اینکه امروز قدرت خود را به جهانیان نشان داده ایم، گفت: اقتدار کنونی ایران اسلامی بر پایه فرهنگ ایثار و شهادت بدست آمده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ایران اسلامی به الگویی برای آزادیخواهان جهان تبدیل شده است

ایران اسلامی به الگویی برای آزادیخواهان جهان تبدیل شده است